Coinbaas
cryptocurrency_handelen

Wat is Coinigy?

De naam Coinigy heb je wellicht al eens voorbij zien komen. Het is geen exchange site, maar een handelsomgeving voor actieve crypto handelaren. Het is op Coinigy mogelijk om verschillende handelsactiviteiten op meerdere exchange sites te gebruiken onder één pagina.

Maar waarom Coinigy?

  • Je kan alle exchangesites onder een enkele pagina beheren, je kunt dus gelijktijdig handelen op verschillende sites.
  • Op Coinigy kan je prijsalarmen instellen. Hierdoor krijg je een melding (SMS/email) als jouw munt een kritische waarde bereikt.
  • Je kunt in één oogopslag zien wat de voordelen zijn van de ene beurs tegenover een andere.
  • Coinigy heeft een zeer uitgebreid hulpmiddel om technische analyses te doen. Bovendien zijn die uitgewerkt met zo’n 75 technische indicatoren die helpen om een mooie technische analyse samen te stellen over de betreffende cryptomunten.

Coinigy werkt door middel van API codes. Elke exchange site biedt API codes aan. Hiermee kan iemand met jouw munten handelen. Het is ook mogelijk om in de API settings op een exchange zelf mensen toegang te geven om coins / tokens op te nemen via API. Coinbaas raad altijd aan dit UIT te zetten.

Coinigy biedt gratis een proefweek aan om te testen. Daarna kost het 20 dollar per maand. Het klinkt misschien veel, maar het is zeker zijn geld waard.

Nooit meer gezeik met verschillende pagina’s open of honderd keer inloggen.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.