Coinbaas
grafieken-timeframes-eidoo

Wat is Tradingview?

Tradingview is net als Coinigy een handelsomgeving voor actieve crypto handelaren. Echter is Tradingview een stuk omvangrijker dan Coinigy en heeft naast Cryptocurrency charts/grafieken ook (bijna) alle ‘Aandelen / Opties / Futures / Forex’ & diverse andere grafieken en gegevens voor het actief handelen. Tevens zit in Tradingview een ‘social’ element verwerkt waar traders elkaar adviezen en tips/calls kunnen geven door middel van de grafieken en Technische Analyse tools. Met Tradingview is het NIET mogelijk om te handelen. Zoals de naam al zegt kan je trades bekijken.

NU $30 GRATIS ALS JE VIA ONDERSTAANDE LINK AANMELD!!!
https://coinbaas.com/link/deal/tradingviewactie/

tips-tradingview-crypto
Diverse onderwerpen met de laatste TA charts gemaakt door leden van Tradingview.

Tradingview is altijd gratis, maar heeft daarnaast ook diverse ‘PRO’ versies voor de liefhebbers. Zonder de ‘PRO’ versies kan je al heel veel met Tradingview. Echter kan je maar maximaal 3 indicatoren tegelijk gebruiken. Tevens hebben de ‘PRO’ versies nog vele andere leuke toevoegingen die het traden makkelijker (maar ook complexer) kunnen maken.

handelsomgeving_coinigy_tradingview_proversie_gratismaand
De diverse ‘PRO’ opties van Tradingview.

Net als met Coinigy is het mogelijk om verschillende Coins / Tokens van diverse exchanges te bekijken op één pagina (of meerdere). Hierdoor kan je zonder in te loggen op de diverse Exchanges de koers volgen. Deze watchlist kan je daarnaast ook gemakkelijk volgen op een Android of iOS toestel via de Tradingview App!

crypto-watchlist-tradingview-coinbaas

Crypto Watchlist binnen Tradingview, hieraan kan je zelf Coins / Exchanges toevoegen.

Tradingview ondersteunt de meeste grote Westerse exchanges en sinds kort ook Binance! Je kan erg gemakkelijk een nieuwe Coin / Token toevoegen in Tradingview. Door in je watchlist op ‘Add Symbol’ te drukken en de ‘Ticker’ naam in te voeren (BTC / ETH / LTC etc.).

Tradingview laat direct alle diverse Exchanges zien die de ingevoerde Coin hebben. Tradingview ondersteunt onder andere de volgende Exchanges:

Maar waarom Tradingview?

  • Je kunt gelijktijdig koersen volgen van verschillende exchanges.
  • Op Tradingview kan je prijsalarmen instellen. Hierdoor krijg je een melding (SMS/email/app alert/browser alert) als jouw munt een kritische waarde bereikt.
  • Tradingview is heer en meester in het aanbieden van Technische Analyse tools/hulpmiddelen en plugins. Tradingview verzorgt onder andere voor Bitfinex alle grafieken/charts.
  • Tradingview heeft een zeer goede gratis Android & iOS app waar je dezelfde tools & hulpmiddelen hebt als achter je computer.
  • Voor Bittrex bestaat er een Chrome plugin die de charts van Bittrex net als die van Tradingview maken. Deze plugin heeft dagelijks 20.000 gebruikers & de charts/grafieken van Bittrex zijn zeker niet slecht.

Ontdek vandaag zelf alle voordelen van Tradingview en maak een account via Coinbaas!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.