Coinbaas
Airdrops-tokens-free-money-geld-gratis-inschrijven-coincodex
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Wat zijn Airdrops – gratis crypto?

Wat zijn Airdrops – gratis crypto?

Gratis crypto / Airdrops

Airdrops worden samen met forks steeds populairder in de crypto-industrie. Dit komt doordat altcoins en ICO’s promotie willen maken voor de token of coin die zij hebben uitgebracht. Een X aantal tokens of coins wordt verspreid en uitgegeven. Soms in wallets waar op dat moment een X aantal coins in zitten. Soms zijn er dus vereiste. Echter zijn er ook gratis airdrops voor iedereen.

Airdrops zijn bijna net zo aantrekkelijk als een (crypto) hardfork. Alleen krijgt de bezitter vaak minder in verhouding tot het houden van een coin/token tijdens een airdrop als vergeleken met een fork. Het team achter Coinbaas is ervan overtuigd dat als de huidige trend zich voortzet: airdrops in 2018 een groot aspect kunnen zijn in de gehele crypto marketing. Er kan worden teruggekeken naar 2017 als het jaar voor ICO’s, Forks en Airdrops.

 

OMG-tokens-airdrop-gratisgeld-tokens-cryptocurrency-coinmarketcap-airdrops
Gratis geld alleen door te ‘holden’ is mooi meegenomen. Dit lokt investeerders aan om in nieuwe coins/tokens te stappen en is een agressieve marketingstrategie in de crypto marketing.

Om op de hoogte te blijven van airdrops, forks en andere vooruitgangen van gratis geld. Kan je onze Telegram channels joinen. Het is mogelijk om via verschillende kanalen airdrops in de gaten te houden.

Een airdrop is iedere keer weer van een andere coin/token. Stel je bezit Ethereum, dan ontvang je airdrops die vanuit het Ethereum netwerk worden verspreid. Stel je bezit andere altcoins, dan worden deze coins hiernaartoe “ge-airdropped”.

Een recent goed presterende altcoin genaamd TRON, is na de airdrop van 100 miljoen naar 1 miljard marktwaarde gesprongen. Dit wekt grote interesse tot de toekomst van promotie in het huidige cryptocurrency marketingbeleid. Deze ontwikkeling zorgt voor prijsstijgingen zoals nu (2017) te zien is met NXT. Deze coin heeft eind december een IGNIS coin airdrop en is hierdoor 600% gestegen in een maand.

 

Hier staat onze selectie van de meest actuele en profitabele Airdrops.

NXT-airdrop-28december-platform-ignis-airdrop-freemoney-airdrops

 

Join onze groepen op Telegram voor updates, analyses en speculaties!

24/7 Marktupdates kanaal

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden

                    24/7 update channel!

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden

24/7 groepsgesprek. Geen gezeik allemaal rijk groep!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.