Coinbaas
Bitcoin-winst-maken-profit-bit-coin-btc
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Winst maken terwijl iedereen verlies maakt, hoe?

Winst maken terwijl iedereen verlies maakt, hoe?

Winst maken in “aandelen” terwijl de markt in elkaar stort.

Winst genereren in aandelen kan je alleen doen als je bereid bent om risico te nemen.

Wees altijd bewust van je keuze en reageer nooit uit paniek of angst.

Donderdagavond 21 December was de start van een marktcorrectie van ruim 35-40% van het volledig marktkapitaal. Nieuwe maar ook gevorderde investeerders en traders maken wel eens onverstandige beslissingen en dit is volkomen normaal gezien de extreme volatiliteit.  Volgens coinbaas was dit een gezonde correctie. Er zijn een hoop berichten die veel FUD veroorzaakt. Tot nu toe is er geen reden tot een echte crash, daarom denkt coinbaas dat er voor zowel de korte als de middenlange en lange termijn hele mooie kansen liggen. Uiteraard is de marktomvang groter en zijn de klappen wat zwaarder dan eerst. Maar bedenk ook dat een groot gedeelte uit de investeringswereld digitale munten kent en de afgelopen periode alleen hebben toegekeken naar mooie rendementen die ze hebben misgelopen. Naar verwachting zal gretigheid en het spel der machten over Bitcoin en andere cryptomunten heersen. We maken naar onze mening een verandering mee in de cryptocurrency-economie. dat relatieve schaarste met zich meebrengt.

 

Een reden waarom er in cryptocurrency wordt geïnvesteerd is omdat er op lange termijn een gedecentraliseerde technologische samenleving uit kan voortkomen. Dit kan bevorderlijk werken voor alle facetten uit het bedrijfsleven, met volledige transparantie van het netwerk genaamd de blockchain.

 

 

Hieronder volgen voorbeelden van duidelijke Panic Sells . Als trader zijnde valt hier goed op in te spelen als je winst in aandelen wil maken.

BTC-correctie-site-winst-maken-terwijl-markt-zakt

 

Duidelijk zichtbaar bij iedere chart dat 2 kandelaren omlaag wijzen, in elk van de drie gevallen is er een koopmoment ontstaan voor een snelle pak-je-winst in aandelen!

 

Winst maken in muntaandelen doe je door tevreden zijn met een profit en ervan overtuigt zijn dat de munt om de paar uur sprongen omhoog maakt. We hebben met cirkels aangegeven hoe je panic sells kan spotten, de open en de close van een kandelaar verschillen dan nauwelijks van elkaar en is er een enorme prijsfluctuatie gaande. Vanaf dit punt gaat het meestal omhoog. Als je de koers aan het volgen bent, zorg ervoor dat je op tijd en bewust verkoopt vanwege een downtrend die je hebt moeten spotten.

ETH-correctie-site-winst-maken-terwijl-markt-zakt

LTC-correctie-site-winst-maken-terwijl-markt-zakt

 

 

Join onze groepen op Telegram voor updates, analyses en speculaties!

24/7 Marktupdates kanaal

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden

                    24/7 update channel!

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden

24/7 groepsgesprek. Geen gezeik allemaal rijk groep!

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.